Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Квітня, 2022 р., 13:50
Міністерство соціальної політики разом із Міністерством внутрішніх справ з метою посилення захисту дітей в умовах воєнного стану розробили рекомендації щодо виявлення та реагування на випадки жорстокого поводження з дітьми в умовах воєнного стану.
15 Квітня, 2022 р., 16:27
Великдень – найбільше християнське свято. Цей день має ще одну назву – Пасха. Є багато свят, які полюбляють зустрічати українці. Але одним з головних є весняне свято – Великдень.
11 Квітня, 2022 р., 16:12
11 квітня 2022 року до Шаргородської міської територіальної громади за сприянням Громадських організацій «Об’єднання переселенців «Спільна справа» та «ФРЕНДЗОНА» від Представництва Міжнародної організації  з міграції в Україні надійшла гуманітарна допомога  для підтримки переміщених осіб та громадян України, які постраждали від збройного конфлікту та тимчасово проживають на території громади.
07 Квітня, 2022 р., 13:32
В умовах воєнного стану соціальна послуга догляду вдома є найбільш затребуваною.
29 Березня, 2022 р., 10:43
Вінницьким обласним центром соціальних служб започатковано роботу обласної лінії психологічної підтримки.
21 Березня, 2022 р., 16:09
В цей нелегкий для жителів Шаргородської громади час вкрай важливо підтримувати один одного. Багато людей, які знаходяться в складних життєвих умовах та  найбільше потребують допомоги, наразі дуже потребують підтримки.
23 Лютого, 2022 р., 16:16
Весна прекрасна пора пробудження природи, тепла і аромату, гарного настрою і гомінкого пташиного співу. Вона приносить радість у життя і надію, надію на краще.
17 Лютого, 2022 р., 11:41
Для роботи патронатними вихователями комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» шукає сім’ї, які готові у своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту. Гарантовані: заробітна плата, кошти на виховання дитини, комплексна професійна підтримка.
09 Лютого, 2022 р., 11:10
 Сім’я відіграє в житті кожної людини найважливішу роль. З самого народження нас оточують найрідніші люди — мама й тато. Вони вчать всьому: ходити, говорити, думати. Вони годують, одягають, піклуються про здоров’я. Вчать бути добрими, чемними.
04 Лютого, 2022 р., 15:45
Що таке соціальні послуги? У будь-якої людини чи родини можуть трапитися прикрі обставини, які погіршують якість життя, позбавляють здоров’я, заважають нормальному  розвитку та діяльності. Часто їх не виходить подолати самостійно. Ці обставини можуть бути зумовлені такими чинниками, як невиліковна хвороба, інвалідність, безробіття, малозабезпеченість, домашнє насильство, жорстоке поводження, похилий вік чи шкода, завдана конфліктом та тимчасовою окупацією. В українському законодавстві це називається складними життєвими обставинами. У свою чергу, соціальні послуги – це дії, які спрямовані на подолання таких складних життєвих обставин (соціальна підтримка), мінімізацію їх наслідків (соціальне обслуговування) та на профілактику (соціальна профілактика).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора