Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Липня, 2023 р., 09:24
6 липня 2023 року у Шаргородській міській територіальній громаді в рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації чи гендерно зумовленого насильства у Вінницькій області» у співпраці з Департаментом соціальної та молодіжної політики Вінницької ОВА та обласною правозахисною організацією «Джерело надії» було проведено робочу зустріч.
30 Червня, 2023 р., 09:22
Плетіння, як вид прикладного мистецтва, давно відоме заняття, в сучасному суспільстві знайшло своє звучання завдяки використанню в якості основного робочого елемента – ротангу.
02 Червня, 2023 р., 09:09
Кожна кімнатна рослина вимагає специфічних умов зростання. Вони залежать від місця природного проживання квітки в природі. Чим якісніше відтворені природні умови, тим краще себе почуває рослина.
30 Травня, 2023 р., 15:14
Українські майстрині широко використовують джут для створення декоративних та практичних речей. Вироби із джутової нитки  виглядають затишно, допомагають створити теплу атмосферу в будь-якому приміщенні.
25 Травня, 2023 р., 09:14
Торгівля людьми – це серйозна проблема у мирний час, а  війна та збройний конфлікт створюють найбільш сприятливі умови для торгівлі та експлуатації людьми.
09 Травня, 2023 р., 11:00
Візьміть дитину у родину – це не просто гарне гасло… Це крик кожної дитини-сироти та дитини позбавленої батьківського піклування. У більшості з нас є батьки, рідні та близькі люди, з якими легше долати труднощі. Дитина сирота ж позбавлена цієї життєвої підтримки, родинного тепла і виховання. Кожен з Вас може стати надією для таких дітей. Подарувати віру і радість життя.
19 Квітня, 2023 р., 11:06
Серед традиційних свят в українській культурі є свято Великодня. Воно вважається найсвітлішим, найважливішим святом весни й пов’язують його з Воскресінням Христовим, яке розкриває радість перемоги Божого Сина над смертю й вічним забуттям.
04 Квітня, 2023 р., 10:13
Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради інформує!
03 Квітня, 2023 р., 15:31
У будь-якої людини чи родини можуть трапитися прикрі обставини, які погіршують якість життя, позбавляють здоров’я, заважають нормальному розвитку та діяльності. Часто їх не виходить подолати самостійно.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора