Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Лютого, 2021 р., 14:45
Турбота про одиноких людей – це обов’язок кожного. Адже старіння не омине нікого. І ще невідомо, в якому саме становищі ти опинишся, як доживатимеш старість: у колі рідних або близьких людей, чи на самоті, всіма покинутий та забутий.
19 Лютого, 2021 р., 14:37
     Сьогодні, 19 лютого 2021 року працівниками комунальної установи територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шаргородської міської ради був організований захід, приурочений 150 річниці з нагоди дня народження української поетеси Лесі Українки.
14 Лютого, 2021 р., 14:49
З метою налагодження тісної співпраці, спільного проведення заходів, обміну досвідом роботи, підтримки ветеранського руху, сприяння пропаганді серед молоді кращих традицій старшого покоління, комунальною установою територіального центру соціального обслуговування  (надання соціальних послуг) Шаргородської міської ради, в особі директора Каспрук Людмили Іванівни, з однієї сторони, і громадською організацією «Шаргородська організація ветеранів» в особі голови Кушніра Віталія Дем’яновича, з іншої сторони,  було підписано договір про співпрацю та волонтерство, який діятиме на перспективу до 2025 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора